Home » Recensies

RECENSIES LIEVIX

Rating: 5 sterren
5 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Saskia Van Nuffelen
6 dagen geleden

Unieke, prachtige ontwerpen, heel snelle levering en goede kwaliteit! Ik ben fan!

Evi
8 dagen geleden

Een zeer tevreden klant hier.
Kocht een grote handtas tribal & color.
Ruikt zalig naar het kwalitatieve leder. De binnenkant afgewerkt met een suedevoering.
Ideale shopperbag.
Bedankt voor de goede en correcte service!!!

An
8 dagen geleden

Een heel tevreden klant hier!
Goede levering van de bestelling en alles net zo kwalitatief en uniek als op de website staat omschreven. Momenteel al een superzachte hoodie, mooie sierkussens, slippers, een pet, schoenen, een topje en een heuptasje besteld en heel blij met alles! Ik kan de producten van Lievix zeker aanraden.

Raf
9 dagen geleden

Schoenen en polo's voor mezelf en handtassen en schoenen voor mijn echtgenote, allemaal topkwaliteit. De handtassen en schoenen zijn handgemaakt in zeer mooi leder. Ze moeten qua afwerking zeker niet onderdoen voor andere grote merken. Ze zijn echter daarmee vergeleken stukken van mensen goedkoper. Ook de polo's in 100 % katoen kunnen vergeleken worden met de krokodilletjes maar weer veel goedkoper. Alles bij mekaar een echte aanrader.

christine verrydt
9 dagen geleden

Bestelde een mooie grijze polo voor mijn zoon, prachtig, ... voor mijn dochter de luxe rugzak, .. kan voor alles dienen, haar lesgeven fotografie, ... degelijk afgewerkt, heel mooi en vooral origineel, ...... , one line besteld, heel snel in huis, echt een aanrader op elk gebied , TOP ! *****

Bart Wouters
10 dagen geleden

Zwarte polo besteld, goede pasvorm, en kwalitatief.*****